Чудовий рецепт з Риги від шеф-кухаря ресторану Le Dome Салвиса Путанса.

– Судак 1 шт.
– Картопля 0.200 кг
– Помідори черрі, 0.100 кг
– Фенхель 0.120 кг
– Вершкове масло 0.125 кг
– Часник 0.050 кг
– Петрушка 0.030 кг
– Лимон 1 шт.
– Крес-салат 0.010 кг
– Сіль, перець, кріп

Приготування

Судак потрошити, посипати сіллю і перцем, обмазати маслом. Потім викласти на папір для випічки і на деко. Поруч викласти відварену картоплю і помідори черрі, посипати спеціями. Запікати при температурі 180 градусів протягом двадцяти хвилин.

У киплячій підсоленій воді відварити фенхель до готовності.

Розтопити масло в сковороді, додати дрібно нарізаний часник, петрушку. Додати лимонний сік і спеції. Прикрасити крес-салатом, кропом, лимоном.

Приємного апетиту!

Посилання по темі:

Груші у вині
Салат з яблуками і сиром брі
Коктейль з креветок і авокадо
Форум “Рецепти”